Kranten en tijdschriften

Voor iedereen wat wils

Algemeen Dagblad, NRC, Dagblad van het Noorden, BN/De Stem, Brabants Dagblad, de Volkskrant, Viva, Voetbal International, LINDA, Panorama, Playboy, Elsevier, Happinez, Girlz, Delicious, Ouders van Nu, Opzij, Story, Zo Zit Dat, Psychologie Magazine… Onze voorlezers spreken dagelijks kranten en tijdschriften in en als we álle titels zouden opnoemen, dan zijn we nog wel even bezig.

Voor de Koninklijke Bibliotheek (KB) maakt Dedicon dus niet alleen mooie, spannende, leesboeken in een toegankelijke vorm beschikbaar voor mensen met een leesbeperking. Ook een breed scala aan kranten en tijdschriften. Klanten kunnen ze lenen bij Bibliotheekservice Passend Lezen.
 

dame voor computer. Quote: waarachtig, de krant wordt gewoon voorgelezen

Helemaal up-to-date

Alle landelijke en regionale kranten worden elke week kritisch doorgenomen en vakkundig geëdit, zodat de belangrijkste achtergrondartikelen in audio bij de abonnees in de brievenbus vallen. En de digitale kranten (Elektronische Kranten en Tijdschriften) vallen elke dag in complete vorm in de digitale brievenbus. Zo kan iedereen lezen wat hij wil, in de vorm die het beste bij hem past. En blijft hij helemaal up-to-date.

Productie Bibliotheken

Inspiratie

Meer weten?